Fototräff på Kinnekulle.

Igår var jag på min andra fototräff ever.
Kinnekulle var platsen vi skulle vara på och rastplatsen Utsikten var träffpunkten för samling klockan tio på söndag morgon.
Jag stack hemifrån strax före åtta för att vara säker på att komma i tid.
Jag var givetvis näst först och de sista dök inte upp förrän strax före elva.
Sedan var det typ 7 personer som inte dök upp alls utan att höra av sig och sånt suger i min värld - det tyder på bristande respekt för andra människors tid.


Tyvärr kom ingen makeup-tjej heller som mer eller mindre utlovats av den ena fotografen jag bokad med, men det löste sig rätt bra i alla fall. Är inte särskilt van att lägga sotigt svart smink, speciellt inte sittandes i en trång bil. Och händerna fick jag tvätta med min medhavda Ramlösaflaska, eftersom rinnande vatten inte fanns att tillgå.

Tror jag fick ihop 5-6 olika sessioner totalt på en dag, himla roligt. Det mesta kändes som att det blev ganska bra dessutom.

Fotograferna var trevliga som tusan och många skratt blev det.
Speciellt då jag stod på en klipphylla nästan två meter upp iförd endast trosor och linne och repade upp gräs som ?störde? bilden och en flugfiskare gick förbi... han tittade lite underligt =)
Sedan blev det lite growling i skogen när jag skulle se arg ut vilket fick andra strövare att titta lite smått hysteriskt åt vårt håll.


Patrik dök upp med hojen lagom till vi skulle käka pizza nere i Hällekis, så efter maten fick jag posera lite på hans nya pärla =)
Under middagen dök en lokal alkis upp och drog dåliga historier, bara det var en källa till ett par skratt.
Patrik stack hem igen strax efter vi lånat hojen till foto.

Jag stack hemåt strax efter sju, köpte en Pop74 på vägen och stannade och plåtade lite fina saker.

Men på det hela taget var det en kanondag med flera nya bekantskaper och nya möjligheter till vidare sessioner. Men idag är jag trött!!!

Lite smakprov kommer så fort som möjligt =)


Kommentarer
Postat av: Tomaslena

Great site and interesting informations. THX!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback