Möbelmässa Sthlm + konferens

För alla er som inte orkar läsa ett långt inlägg - sluta läs nu!

I onsdags morse stack fyra från jobbet upp till Sthlm för att vara på konferens samt gå på möbelmässan.
Vi jobber ju trots allt med att sälja möbler till skolor och förskolor.
Det började lite svettigt med att en kollega dök upp endast två minuter före tågets avgång för att svärsonen ville bjuda på kaffe och frukost innan.

Väl framme på hotellet ringde jag upp Dennis som jobbar i porten bredvid och vi möttes upp på en kopp te och rundvandring på hans jobb. Fick både se kontor och Abramis Bramas replokal, samt höra två nyonspelade låtar, som lät intressanta =)
Dessutom hann vi gå ut och vinka till Linda som kom inkörande med pendeln mot Västerhange strax efter tolv.
Efter det körde vår konferens igång med buller och brak.

Vi körde på till klockan fem. Sedan satt endast säljarna kvar. Jag, Penelope och Therese promenerade till Haninge centrum för att shoppa. Jag hade redan spanat in lite saker på Gina Tricot som jag tyckte såg fint ut. Kom tillbaka till hotellet med en kasse innehållande, en klänning, en tunika/klänning, en tröjklänning med dödskallar på som Penelope tyckte jag bara måste ha och som bara kostade 29 spänn på rea och en liten söt blus med tillhörande hårband/scarf.

vårshopping Gina Tricot


Dag 2 satt vi från möbelavdelningen med på konferensen fram till lunch, sedan åkte vi vidare till mässan Hästlampa 
för att få lite extra tid att kolla in nyheter och träffa leverantörer. 
Extra skoj för mig som aldrig varit på en sådan här mässa. Mycket hysteriska grejer fanns det också, som en häst i fullstorlek som var en golvlampa mm.     




Givetvis fanns det bjudsprit också. Jag gjorde misstaget att fråga efter cocktails till oss alla i en monter och de var gjorda på gin och martini - ingen av dem någon favorit, och det hela smakade mest bara starkt.
Martini

När vi kom tillbaka till hotellet var det dags för vinprovning. Givetvis rödvin. Kanske inte lika vanligt att man provar vitt i ofs. Men gott var det inte. Dock var det ganska intressant. Och man fick sig ett par garv.
Efter det middag och lite skitsnack innan sängen hägrade. Försökte tjuvkoppla upp mig på hotellets trådlösa internet utan att lyckas dessutom.

Idag var det full packning som gällde. Plus att jag fick som uppdrag att ta några bilder på nye säljaren till katalogen. Så vi hade en "date" på mitt hotellrum innan avfärd mot mässan.
Idag hann vi med de montrar vi missat igår i C-hallen. Sedan gick vi vidare till hemmöbelutställningen där det vimlade av kändisar. Ernst Kirchsteiger, Renée Nyberg och Therese Alshammar bla.
Hittade också en ursöt altanmöbel som såg ut som en halvmaräng där det i "hålet" var en enda stor soffa.

Vid tre var det dock dags att ta tåget hem mot Göteborg igen. En resa som gick snabbt eftersom jag sov halva vägen. Patrik var snäll och hämtade mig på centralen och så köpte vi med oss thaimat hem och såg på SOS - sällskarsresan - och garvade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback