All is not well...

Detta har varit en tuff vecka.
Det tar både fysiskt och pyskiskt att vara gravid, sjuk, jobba mycket och samtidigt försöka lära någon vad tusan man egentligen pysslar med på jobbet.
Nu blir det sängen tidigt med lite korsord i hopp om att lugna själen och sova gott.
Imorgon efter jobbet bär det av direkt till Herrljunga för tatuering, mat och samkväm med David och Charlotte.
Resten av helgen skall ägnas åt att inte göra nånting vettigt alls.
Mat, film och tv-spel.
Det är vad jag har tänkt mig.
Ladda batterier och bara mysa tillsammans och vila kroppen frisk.

Tror det kan vara svårt för ens partner ibland att förstå stressen över att hjärnan inte funkar riktigt som den skall, vara inne i en hektisk jobbperiod, den påfrestning det faktiskt ändå är att ha någon bredvid sig hela dagarna, oron över framtiden, över om man kommer bli en bra mamma, eller om man inte kommer fatta nånting, över hur det blir den dag då han går tillbaks till jobbet och man står där helt själv med ett litet knyte, hur det kommer vara att faktiskt bara finnas till för en enda liten krabat och inte ha sin normala funktion på ett jobb där man faktiskt behövs osv...

Ibland blir det bara lite mycket och känns lite övermäktigt, men jag försöker hålla tankarna på rätt spår och humöret på topp.

Kommentarer
Postat av: Azin

Åh känner igen en del av det där iaf, men tro mig du kommer att bli BÄST som mamma! Du kommer naturligtvis inte ha en aning om vad du pysslar med i början, precis som alla vi andra, men man trillar in i mammaskorna ganska snabbt & dom sitter som gjutna! Massa kramar, ta det lugnt så ofta och mycket du bara kan. När är sista jobbdagen för dig?

2011-11-18 @ 11:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback