Star Republic och Sticky = helkväll

Igår drog vi vidare till Star Republic strax efter fyra för att gå på inflyttningsfest i deras nya lokaler.
Ölkylen var fylld och det fanns ett barbord med vin, sprit och läsk.
Utöver detta bjöds det på pizza från Pizza Hut som kom med jämna leveranser, chips, nötter och godis.
Dessutom fanns ett band på plats som körde lite låtar akustiskt med rätt rolig rekvisita, ett uppochnedvänt kors helt klätt i rosa paljetter och kantat med fluff t.ex.
Dessutom var det poängpromenad med kända rockstars, man skulle sätta rätt siffra vid rätt namn.
Det var inte det kluriga - det kluriga var att hitta alla lapparna. Joey Tempest hängde t.ex. inne i duschen på den ena toalatten, Nikki Sixx hade gömt sig vid golvlisten bredvid kopiatorn etc.
Ringde dit Patrik efter ett tag också så han fick vara med och hänga lite.
En riktigt kul kväll hade vi där, tack så mycket Star för den inbjudan!!

Sedan vidare till Sticky där vi skulle se HåkanBråkan m.fl lira med Debbie Ray, samt Sthlm/Malmö/Göteborgsbandet Bonafide. David var där men Charlotte hade tyvär blivit sjuk och fått stanna hemma i sängen =/
Debbie Ray var bra och Bonafide var också jäkligt bra, men till slut tog den sena timmen och allt stående ut sin rätt på min gravida kropp. Om man är kvällstrött i vanliga fall, så är det än värre med alla hormoner och skit i kroppen. Så efter ca halva Bonafides set åkte vi hemåt i dimman.
Synd, för jag hade gärna velat se färdigt. Sångaren sjöng riktigt bra! Speciellt på hyllningslåten till Coverdale och gamla Whitesnake.

Lite bilder från kvällen:
   
Häng med kollegorna, Cool gammal Honda från 1974 med specialmotor - och yxa! , Jag i den välkomnande kitschiga guldfåtöljen med strassknappar.

 
Bonafide live @ Sticky Fingers.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback