Dead men tell no tales...

Vi har haft lite pirattema här hemma det senaste.
I söndags såg vi den första Pirates of the Caribbeanfilmen och igår såg vi den andra.
Den tredje skall vi nog se på bio någon gång innan den går ner.

Tycker de är riktigt bra OCH roliga.
En av Depps bästa rolltolkningar ever.

Ayrrr ayrrr... and a bottle of rum.

image520

Kommentarer
Postat av: Malin

Läste en notis på Moviezine som följer...det låter ju lovande! =P och jag håller med dig om att Depp´s rolltolkning är en av hans absolut bästa, så den här nyheten blev man glad av..haha =)fast jag är lite skeptisk till att det ska bli mer science fiction över det..men det återstår att se.
"Nytt om "Pirates of the Caribbean 4"
21 juni 2007
CinemaBlend rapporterar att ?Pirates of the Caribbean 4? definitivt är på gång, med mer fokus på Johnny Depps karaktär Jack Sparrow. Så här skriver deras källa:
?Slutet på ?Pirates 3?, historien om ungdomens källa blir nog inte den enda historien i nästa film. Den kan komma att användas på något sätt för att introducera handlingen i fyran. Filmen kan också komma att gå ifrån de tidigare, med mer science fiction och bli starten på en ny trilogi med Sparrow och hans missanpassade besättning. Några idéer som cirkulerar berör James Verne-liknande stora flygmaskiner, och en kapplöpning till en försvunnen värld (Atlantis?)?.
Källan påstår också att Johnny Depp, Geoffrey Rush och regissören Gore Verbinski definitivt återvänder. Vem han/hon är vill CinemaBlend konstigt nog inte berätta.

2007-06-27 @ 20:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback