Awards Night

Ikväll har det varit måndagsmöte, men också awards night.
För mig som är rätt ny i Mary Kay-gänget visste jag inte riktigt vad som väntade.
Men efter en vanlig måndag med gäster, make up och hudvårdsklass var dt dags att dela ut priser.
Man räknar nämligen kvartal.
Och när varje kvartal är slut räknas alla insatser ihop och man kan vinna fina grejer och gratis produkter till sin verksamhet.

Och det finaste priset av dem alla är väl egentligen att blir Miss Go-Give.
Vilket i realiteten betyder att man blivit framröstad som den som delat med sig mest av idéer och omtanke till sina kollegor utan att kräva nåt tillbaka.
Sånt är ju bra att man premierar tycker jag, speciellt bland kvinnor som tyvärr har en tendens att ofta hellre vilja stjälpa än hjälpa sina medsystrar.

Så jag kom hem med ett leende på läpparna även denna måndagskväll.

Imorse fick jag dessutom en ganska otippad kund - Patriks mamma.
Har ju varit lite nervös inför min kontakt med henne, eftersom jag vet att hon redan använder produkter från andra dyra märken, men hon hade blivit jätteglad för proverna Patrik tog med hem igår och ville lägga en beställnign direkt.
Vi kom dock överrens om att jag skall ringa henne imorgon kväll, så vi kan gå igenom lite mer om de olika produkterna och se vad som passar henne bäst. Ville inte gärna stå på mitt vanliga jobb och hålla på med detta.

Men yeay!!!
Det kanske börjar rulla på??!!  =)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Klart jag hör av mig isåfall! Men vi får se hur det blir framöver. Det beror lite på bemötandet jag får på jobbet faktiskt. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback