Hjärtat - 10 månader igår!

Igår blev vår lille skrutt tio månader.
Han börjar bli stor nu.
Så mycket händer varje vecka.
Bara det sista har han blivit grymt snabb på att krypa, han som tidigare mest stod och gungade i krypposition för att sedan kasta sig ner på mage och åla så fort han skulle ta sig framåt.
Han har också börjat stå mycket stadigare. Hela dagarna skulle han vilja stå tror jag.
Han står mot bord, stolar, ugnen, köksskåpen och lådorna, mot mammans och pappans ben mm.
Dessutom har han denna veckan börjat gilla den ärvda gåvagnen från Brio och gått en hel del med den främst med hjälp av pappan.
Så himla duktig!
 
Äter gör han som en häst också.
Just nu verkar inget vara problem att stoppa i munnen och svälja och det gör mamman glad när hon lagat extra god mat till älsklingen.
Med snart ännu fler tänder i munnen kanske man snart även kan skiva upp lite fruktbitar att ge som mellanmål istället för den ständiga bananen.
Fler tänder ger fler variationsmöjligheter helt enkelt.
 
Idag har Patrik varit ledig från jobbet och varit med på föräldragruppsträffen på BVC.
Idag var det en man där från NTF väst och infomerade kring barnsäkerhet i bil.
Mycket matnyttigt och han var faktiskt riktigt rolig.
Bara en sådan sak som att få veta att på alla produkter det står "provad av/enligt..." på betyder att de ej blivit godkända i testerna. Kan vara bra att veta. Gravidbältet är en sådan produkt, alltså helt meningslös att köpa, men många oroliga gravida har säkert lagt pengar på ett sådant utan att bli det minsta mer säkra i trafiken med sin mage.
Han tittade även på bilstolarna i våra egna bilar. Vår var korrekt monterad och han tyckte vi gjort det bästa valet utifrån bil och längd som man kan gissa att Oliver kommer uppnå under de åren han kommer sitta i den stolen.
Skönt att höra!!
 
En mysig dag avslutades idag med god middag; pepparbiff, hemkörd potatisgratäng, Jensens pepparsås och varsitt glas rött - AC/DC (Tack Åsa och Jonas!).
Till middagen såg vi senaste Falkfilmen som var riktigt bra!
 
Foto från igår på 10-månadersdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback