Shoppingdag utan mamsen.

Idag skulle jag och Oliver egentligen haft en halvdag med mamma på stan, men ett elakt tandläkarbesök satte P för det och det blir istället nästa veckan vi skall shoppa.
Men eftersom jag hade rabattkuponger som gick ut idag tog vi oss ändå in till stan för lite shopping.
Vi var ruskigt effektiva.
Först till Intersport där jag köpte mig ett underställ från Craft så att jag slipper frysa under vinterns fotbollsträningar.
Nu kanske det inte blir så många innan årsskiftet, men nästa år skall jag vara med på försäsongsträningen och då lär det ju vara kallt.
 
Sedan in en snabbis om Lagerhaus bara för att kolla läget.
Fint som snus med nya servisen i lätta pasteller och ugglor på papper, duschdraperier mm.
Love it!!
Efter det hängde vi enbart inne på Åhléns.
Först shoppade vi ett gäng blårandiga handdukar hem så vi kan kasta ut våra gamla ljusblå som nu blivit lite lätt slitna och solkiga. Så nu skall det se lite fräschare ut igen i badrummet =)
Letade efter ett fint bäddset Oliver skulle haft i sitt rum sedan när han får riktig säng som matchade Tivoligrejerna jag redan köpt till rummet, men det gick inte att hitta nånstans och personalen verkade inte ens veta vad jag pratade om? Borde man inte vara lite intresserad så man kollat nätet på i alla fall de grejer som rör den avdelning man jobbar på ifall man får frågor?
 
Sedan tog vi matpaus.
Först fick Oliver mat och sedan kom Patrik och mötte upp för lunch.
Då somnade lille skrotet gott i vagnen.
Till honom blev det lite saker också; en fin marinrandig body, en napphållare samt en förpackning Duplo eftersom de hade extrapris på dem just nu.
Mamman fick också lite saker; ett par brungrå skinnboots med liten klack, en ny handväska från Ceannis samt två par raggsockor.
Sedan var det rätt gott att lämna Nordstan och åka hem till hemmets lugna vrå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback