Mingel, mode och pensionssparande hos Nordea i Mölndal.

Igår var jag medbjuden av svärmor att hjälpa till vid en mingelkväll hos Nordea i Mölndals centrum.
Nordea hade bjudit in sina kvinnliga förmånskunder för att berätta mer om pensionssparande.
I samband med det ville de ge sina kunder en trevlig kväll, så de bjöds på bubbel, lite gott från Ostbutiken, blommor, modevisning mm.
Min roll i det hela var då att göra modellerna, som var bankens egen personal, lite extra fina då de skulle visa upp kläderna från Boutique Sandra.
Var lite nervös för hur det skulle gå då vi i Mary Kay ej lägger make up på kunden, utan bara ger vägledning så att de kan lägga den själva.
Men tack vare mamma och snälla vänner hade jag i alla fall övat vid fyra tillfällen innan denna kvällen och kände mig ganska trygg i det hela.
Är man mer eller mindre perfektionist som jag är och tar varje uppdrag man får väldigt seriöst så är det ju lätt att bli lite nojjig.
 
Nåväl hade två timmar på mig att fixa fem kvinnor och det gick, med tio minuter till godo ha ha.
Åldrarna var blandade. Gissar på ca mellan 22-60. Kul!!
Frågan alla fem fick var "är det ngn färg du verkligen inte tycker om". Bara en svarade blått så hon slapp blått =)
 
En av dem fick lite sotning med lila bas för att ta fram hennes gröna ögon. Till det ett dovt aprikosfärgat läppstift med mycket skimmer samt ett lite guldigt läppglans.
Nummer två fick en vacker make i grå/brunskala med lite glitter, vår skugga Granite som bas, mycket användbar skugga. Till det vackert röd/cerisa läppar med lite glans mitt på underläppen för att trolla fram lite fylligare läpp.
Tredje tjejen hade förberett med en väldigt fin bas själv. Hon var den yngsta och kändes så sommarfräsch, så hon fick den naturellaste make up:en i brons och guld och ganska neutrala läppar med guldglans ovanpå.
Fjärde kvinna i stolen var lite äldre och hade ett fantastiskt vackert mörkt hår och såg ut att klara ganska mycket färg till sina bruna ögon och olivfärgade hy. Så här gick jag lite crazy för att vara mig. Hon fick skugga i två nyanser av blått varav den ena med mycket skimmer.
Till det ett starkt cerist läppstift med ett läppglans med ragning åt lila ovanpå. Jättefint blev det!
Sista tjejen var Erika, hon jobbar inte på banken och brukar gå visningar för svärmor och har jobbat i buotiquen.
Hon har också lite olivhy och bruna ögon, så hon fick grön skugga, superfin på henne!
Till det lite korall/aprikosfärgade läppar.
Alla fem kändes väldigt nöjda med sina nya looks och deras kollegor nästan busvisslade när de såg dem klara för att gå ut första rundan iförda nya maken samt de fina kläderna.

Själva visningen var lyckad, men lite stressigt för oss "backstage" då varven tog lite kortare tid än ngn förutsett och det var väldigt kort tid för ombytena.
Men jag tror att både bank, kunder samt alla de företag som var inblandade i kvällen och visningen var nöjda i alla fall.
Som tack för hjälpen fick jag dessutom ett mycket generöst presentkort, så när vårsolen tittar fram på allvar blir det en tur till Sandra för att prova ut nåt fint till mig lagom tills det är dags att börja jobba och hoppa ur mjukisbrallorna =)
 
Tusen tack för en trevlig kväll och tack för att jag fick vara med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback