Sportlovsgetaway till Strömstad Spa

Jag och grabbarna brukar hitta på en jäkla mass skoj ihop, men oftast till mycket låg budget.
Så när jag såg erbjudande om sportlovslyx med 2 nätter för 1 slog vi till och vokade in oss på Strömstad Spa två nätter med spaingång bägge dagarna.
Vi var SÅ taggade när vi väl satte oss i bilen och åkte iväg.
 
(null)

Vädret var väl inte det roligaste, men det gjorde det ännu mysigare att ha sitt hotellrum att krypa in på. Där hade vi gott om plats. Badrum med badkar, ett litet kök med kylskåp, matplats för 6 personer, soffhörn vid TV och så ett separat sovrum som grabbarna fick husera i - jag tog bäddsoffan.
(null)
 
(null)

Vi startade vistelsen med två timmar i sparområdet och bad.
Fler barnfamiljer på plats så det fanns möjlighet till att vara lite mindre stillsam i spaområdet än när det bara är vuxna på plats.
Efter det tog vi varsin burgare och läsk i restaurangen.

(null)

Enda minuset vistelse igenom var att det inte fanns några barnvänligare alternativ på menyn under v.7 utan hotellet hade valt att lägga allt detta till v.8 när närområdet har sin sportlovsvecka.
Gav dem feedback att ta upp med management att det kanske kunde vara vettigt att ha det alla tre veckor som de hade boendeerbjudande för sportlovsfirande familjer nästa år.

(null)
I receptionen kunde man låna pingisrack och gå in till ett konferensrum du preppat med två pingisbord. Det blev en hel del rundor bägge dagar vi var där och spelet förbättrades avsevärt, även om det ibland blev lite sura miner i besvikelsen över att man inte var tillräckligt bra - vad det nu är :)

(null)
Familjeturnering i Roblox och lite godis på kvällen.

(null)
 
Dag två tyckte jag att vi alla borde få lite frisk luft, men det var inte helt lätt att gå omkring i det mysiga området eller ut på Laholmen när det var snöslask och skitblött, så det blev endast en kortare runda runt hotellet och ut på båtbrygga för att kolla möjligheter till havsbad.
 
(null)
 
(null)
 
Sista kvällen valde vi bort den svindyra a la carten (utan barnvänliga alternativ) på hotellet och tog bilen in till, vad som skulle vara Strömstads bästa pizzeria.
Där åt vi pizza, lekte ordlekar och hade det mysigt. Sedan hade jag lovat grabbarna ett besök i den gigantiska godisbutiken i Strömstads Shoppingcenter, så vi fick med oss en hel kasse godis tillbaks till hotellet.
 
(null)
Vi avslutade kvällen nere i baren med att skåla för vår lyckade minisemester och kom fram till att vi nog ville unna oss att åka på spa fler gånger.
Yngste ville gärna stanna en natt till och "kunde betala med sina sparpengar". 
Sa att jag höll med att det varit supermysigt, men att nu får det bli hemfärd så gör vi om det en annan gång, men GOTT betyg för denna lite lyxigare upplevelse får man ju säga :)

Betyg på Strömstad SPA:
Personal: 5/5 mycket trevliga och tillmötesgående.
Mat: 3/5 De missade att vi ville ha plain hamburgare till kidsen så de fick med ramslöksdressing på vilket inte riktigt gick hem och all familjevänlig buffé var endast planerad till v.8. Frukostbuffen var superbra!
SPA: 3/5 Det känns som att det behöver få sig en uppfräschning, de flesta bastu var mycket svalare än den temp som stod angiven. Inga handdukar fanns inne på själva spaavdelningen utan skulle hämtas upp på annat våningsplan innan, så had eman missat det hade man ingen handduk till bastun, borde kunnat ordnas smidigare.
Vissa eventduschar fick jag inte igång. Stora bassängen var en hit.
Rum 4/5: Rent och fräscht och rymligt. Saknade lite enklare husgeråd med tanke på att vi hade rum med kyl - typ en uppsättning assietter och några bestick. Chromecast hade verkligen lyft rumsupplevelsen, eftersom det nu endast fanns vanliga kanaler att titta på - hade enfladigt nog trott att det var standard uförtiden på lite flådigare hotell.