Sista matchen för säsongen idag för damlaget.
Herrarna hade tydligen förlorat tidigare på dagen och därmed flyttas de ner till div.6.
Men vi gick för vinst idag trots lera och stora vattensjöar på planen.
Tur ändå att vi valde att köra på gräset och inte gruset - tror det faktiskt var till fördel för oss osm tränat i leran den sista en och en halv månaden.

Vi startade bra, ett mål redan från start mer eller mindre och sedan ett mål till inte långt efter.
Sedan blev det lite darrigare och Ytterby reducerade på en hörna och kvitterade när det bara var ett par minuter kvar till halvlek.
Så andra halvlek startade lika och jag var asnervös för att de skulle peta in ett första mål, eftersom det vanligtvis brukar leda till att man tappar humöret och kämparandan lite.
Men istället var det vi som petade in den, precis så som tränaren bett om i pausen.... gå, gå och utmana målvakten och var lite kall - skott - MÅL!!!
Sedan fick vi in ytterligare ett mål när målvakten släppte en retur - gött!
Då var det bara två minuter kvar av matchen och att de då skulle hinna peta in 2-3 mål var ju ingen större risk.

Så idag var det en välförtjänt seger för ÄIK. 4-2 till oss i leran.
Tjejerna firade genom att springa och köra sälen i vattnet på gräsplan.
Sedan hojtade någon om att "ta domaren" så han sprang rätt snabbt mot omklädningsrummen =)

GRATTIS tjejer till vinsten idag - väl värd!
Hoppas ni får kul på avslutningen ikväll, så kommer jag med vid nästa tillfälle för oss "gamlingar".
Hoppas även att vi ses de flesta till våren ute på plan och att inte för många får för sig att lägga av under vintern.