Massa nya ansikten =)

Igår hade vi lite grillkväll med ett par av "de äldre" från damlaget och deras familjer.
Det blev en del bortfall p.g.a de yngres matcher där föräldrarna är med som funktionärer, blir ju lite så när hela familjen är medlemmar i klubben, men det blev fullsatt på altanen i alla fall.
Oliver fick sitta i massa olika knän och verkade gilla sig väldigt bra =)
Vi hade fixat hemgjord potatissallad, bulgur blandat med rostade grönsaker och fetaost samt en tzatziki som nog blev den godaste jag gjort hittills.
Även om det blev ett tidigt avslut, så var det en himla trevlig kväll och det var en slagen liten hjälte som till slut somnade i sin säng.

Både igår och idag har jag legat kvar i sängen hud mot hud halva dagen för att försöka öka upp mjölkproduktionen ytterligare för att hänga med i Olivers ättempo.
Vill ju inte komma till BVC's vägning och höra att han inte gått upp något sedan en månad tillbaks och brösten känns ganska urlakade på kvällarna när det äts som mest trots att jag dricker ett par koppar amningste varje dag.
Vill gärna försöka hålla igång amningen fram tills han är 6 månader om det går och om inte vanlig mat blir så himla mycket mer intressant sedan när vi börjar med smakisar, vilket kommer ske ganska så snart för han är väldigt nyfiken på vad vi stoppar i våra munnar sedan ett par dagar tillbaks.

Idag var jag uppe på Älvevi och kollade hemmamatch.
Det blev vinst med 4-2 mot Mossen - tredje raka segern nu, det är ju en seriestart man inte kan klaga på =)
Grymt jobbat av tjejerna!!! Grymt spelsugen blir man där man står vid sidan av planen.
Denna vecka hoppas jag på att komma iväg till gymmet minst en gång för att springa och på lördag förmiddag skall jag vara med och spela lite boll, så gott det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback