IKEA - en/ett himmel/helvete på jorden?

Vi stack till IKEA direkt efter jobbet för att komplettera upp med fler hyllplan osv till förrådet.
Vi var i alla fall smarta att börja med att käka. Och billigt var det.
De hade nån drive om tjugo köttbullar för tio kronor... så våra två små portioner köttbullar med potatis, sås och lingon kostade sammanlagt 32 kronor.
Gött moooos!!!

Sedan vidare ut i butiken och plockade på oss det vi skulle ha, det var väggskenor, konsoller, hyllplan, lampa med spots, presentpapper, ny servis för fler kuvert, passade på att köpa matchande kaffekoppar när vi ändå höll på, lådor för klädförvaring, servetter etc...
Väl framme vid kassorna ställde vi i oss i en kö för kontant betalning.
Längre fram stod en tant som visade sig hålla en plats i varje kö med sina två vagnar, för att sedan kunna välja den hon trodde skulle gå fortast. Givetvis valde hon den som vi stod på tur i.
Satan!
För det första tog det henne nog nästan tio minuter att packa upp alla sina grejer och rodda med nedpackning så att de nya sakerna kunde få plats på bandet. Sedan verkade hon ha gjort någon form av förbetalningsgrej som inte längre gällde och när personen i kassan sa åt henne att hon fick gå bort till en annan kassa för att förnya giltighetstiden bröt hon ihop och började gråta.
Då insåg man ju att det skulle ta ännu längre tid, för det går ju inte att stressa folk som gråter.
Nåväl till slut kom hon undan och vi fick fixat med våra varor.

Vi ställde oss en bit bort för att bara gå igenom kvittot eftersom det var så rörigt i kassan.
Och givetvis hade de slagit in ett presentpapper för mycket. Men eftersom det kostade 19:- bestämde vi oss för att skita i det och spara den tiden och dra hemåt istället.
Vad händer då???
Jo vi blir utvalda att göra stickkontroll på att kvittot verkligen stämmer med våra varor - vilket vi talade om att det inte gjorde - till IKEAs fördel.
Spelade ingen roll, de skulle gå igenom varenda pinal vi hade på våra vagnar och jämföra med kvittot.
Detta tog ca tio minuter, sedan skulle hon fixa så vi fick pengarna tillbaka för presentpappret, det tog ett par minuter till, men när hon väl kom tillbaka sa hon att det skulle dröja ett tag till ytterligare.
Då sket jag i det och sa att de kunde behålla sina 19 spänn.
Vi blev dock stoppade innan vi hann åka eftersom vi ej fått tillbaka kvittot, då tyckte jag att jag lika gärna kunde ta pengarna också i alla fall.
Tror det hela tog oss 40 minuter från att ha stått som nummer tre i kassakön innan vi var ute ur varuhuset.
*suck*

Kommentarer
Postat av: Bright

Vilken jävla tur att ni käkade köttbullar INNAN ni shoppade lös i infernot..haha..:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback