Måden som gud glömde

Denna månaden går nog till historien som vår sjukaste. Som i sjukdomssjuk.
Rasmus har nu varit förkyld mer eller mindre två månader i sträck och igår konstaterades det att han har en infektion i kroppen, så nu har han fått annan dos av medicin, dock ingen antibiotika.
Idag verkar han något piggare så jag håller tummarna för att det ordnar upp sig snabbt!
Oliver toppade förkylningen med en öroninflammation och äter penicillin som han hatar, men med chokladmuta går den ner efter lite bråk.
 
Rasmus har haft två stabila ögoninflammationer också, så tvättmaskinen har verkligen fått jobba.
Detta tillsammans med renovering av vardagsrum och sämre nattsömn än vanligt har gjort mig till ett vrak och jag har brutit ihop fullständigt ett par gångr och bara suttit i en hög på golvet och gråtit tills jag känt mig tom.
Tänk att sömn är så nödvändigt för att få lite livskvalitet!
 
Det som hållit mig flytande är promenader, löppass, box och fikakvällar på Magnolia med kompisarna.
Annars vete katten hur jag hade överlevt.
Imorgon börjar april och jag hoppas det blir en betydligt bättre månad och att vi får vara friska.
Särskilt då köks/tvättstugerenovering drar igång i mitten av månaden och håller på i ca sex veckor.
 
Peace out!

Rivstart

Idag kom de sista vitvarorna. Så nu är allt samlat hos oss.
Sedan kom byggarna för att planera. Rivstart kan man ju säga då de drar igång redan imorgon med fasaden på tvättstuga/garage samt bygga igen sopskåpet från utsidan. Så jag fick snabbt ringa till kommunen och beställa ett sopkärl för att ha utomhus.

Sedan på torsdag morgon drar de igång med att sätta igen dörren mellan kök och vardagsrum och sedan fixa till vardagsrummet. Så i nästa vecka någon gång har vi ett nytt vardagsrum.
Men denna dagen har gjort mig helt speedad. Har packat, rensat, slängt ut saker på annons och nu skruvar P ner möbler och ställer undan.
Det sista gör vi imorgon kväll när P kommer från jobbet, sedan får det bli tv-tittning på ovanvåningen som det var förr innan vi fick barn.