Fullt hus på kontoret

Idag har varit en rolig, men udda dag på jobbet.
Först satt Maria och blev helt upprörd över ett mail...
"Prata med din kollega Charlotte om saken... vem f*n är det då??"
Ehhhumm... Lotta kanske föreslog en annan kollega varpå Marias ansikte antog en lätt tomatröt nyans eftersom dety blvev lite pinsamt.
Jag är i ofs glad att Lotta sitter såpass hårt ha ha.

Sedan strax före tio damp alla butikschefer in på kontoret för två dagars konferens.
Besparingar även i privata bolag, då tar man de utrymmen man förfogar över, men det verkar som att det gick ganska bra med alla inne i konferensrummet i alla fall.
Jag hade fått tid klockan 14 att dra lite logistikpunkter i en halvtimme, det hade min kollega missat så hon hämtade mig halv tolv precis när jag skulle till gymmet och köra ett lunchpass, men man är la lite flexibel ibland, så jag ändrade om lite i mitt schema och tog punkterna direkt.
Verkar som att det mesta var solklart efter det.

Fick till ett hyfsat men rätt så kort styrkepass med fokus på ben på efter lunchen.
Skönt att få gymma lite.!

Sedan såg vi en skitrolig film om vidden av att ha kul på jobbet samt att vara engagerad och ta hand om kunderna. De hade filmat en fiskaffär i New York (tror jag) som hade världens show varje dag där de kasta fiskar och krabbor mellan varandra, skojade med kunder och ibland t.o.m. fick kunder att vara delaktiga i deras show.
En del kontorsfolk samlades utanför deras butkk på lunchen bara för att få sig ett par garv och samla energi till resten av arbetsdagen.
Väldigt underhållande och tänkvärd film.

Så se nu till när DU vaknar imorgon att bestämma dig för att din dag skall bli en rolig dag, så är det betydligt mer troligt att den blir det än om du tänker direkt på morgonen att allt är pest och pina!

Kommentarer
Postat av: Emma fältman

Den filmen har vi oxå sett! Den är rätt rolig:)/Schenker-Emma;)

2011-05-24 @ 19:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback