Shopping + intervju

Dagen startade tidigt idag.
Såpass tidigt att vi fick ställa klockan här hemma.
Sedan stack vi västerut till Frölunda Torg och mötte upp Maria och lilla Emma för lite Mama-shopping på Lindex som Maria fått inbjudan till.
De bjöd på en macka och kaffe samt 25% rabatt, najs!!
Vi hann dock inte umgås så mycket eftersom vi båda kollade kläder och sedan stod i kö på lite olika tider, men vi tar igen det en annan gång!
Tack för att jag fick följa med!

För min del bestod shoppingen av lite presenter till kommande födelsedager, lite nytt till Olivers sommargarderob samt en overall han kan ha i vinter, tyckte den var så fin i färgerna att jag inte ville riskera att inte få den då, så den hamnade i en låda i förrådet sålänge.
Sedan stack jag in snabbt på Hemtex för att kolla deras barnbäddset och hittade ett sånt himla sött med apor på, så nu har han ett tredje set att byta med.
Fick dessutom använt min Enjoyrabatt via mobilen - mycket smidigt sätt att shoppa billigare på.

Till Oliver.

För egen del blev det inte så mycket shopping.
Ville ju ha tag i nåt grönt att matcha mina nya Converse med och P var snäll och försökte få tag i den transparenta blusen jag bloggat om, men det var tydligen en ganska gammal vara som var slutsåld överallt mer eller mindre, i alla fall i min storlek.
Men på Åhléns blev det i alla fall ett grönt och ett rosa linne + en lagom slapp canvasväska som hade lite grönt i sitt mönster.
Avslutade min besök på torget med att besöka deras familjelounge då Oliver var både hungrig och behövde få sin blöja bytt.
Mycket trevligt där inne måste jag säga. Det fanns en liten lekhöra för de lite större barnen, flera små bord och fåtöljer för matande föräldrar, micro att värma mat i, handfat, två skötbord samt två fåtöljer med draperier runt om man vill kunna amma i avskildhet.
Tummen upp!!!

Till mig.

Efter det styrde vi bilen mot Kaverös hem till Vicky och Dennis för att ha en liten intervju samt informera om hur det är att jobba med Mary Kay. Katta kom strax efter mig och vi blev bjudna på nybakta bullar =)
Lyxigt värre!!
Sedan fick Vicky en MASSA information samt prova hudvårdsprodukterna. Lämnade kvar mina slattar till henne så att hon kan testa ett par veckor och verkligen känna hur de känns.
Hoppas hon gillar dem och vill bli kollega till oss!!
Lägenheten de hade var öppen, ljus och fräsch. Nybyggt område som jag inte varit i innan så det var kul att se.
Fick dessutom gosa lite snabbt med två vovvar, en liten chihuahua och stora Shaggy =)
Så det har varit en lång och busy dag idag, Oliver var bra trött och kinkig när vi kom hem, så med lite tur kanske han sover länge första nattpasset - eller så blir det precis tvärtom...
...tur man inte vet innan =)

Kommentarer
Postat av: pappa p

Han kommer bli riktigt sommarfin :)

2012-04-23 @ 07:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback