Shoppingdag i Frölunda

Idag mötte jag upp Maria, Sofie och Ralf vid Lagerhaus på Frölunda Torg.
Oliver var lite ledsen nästan hela tiden innan han fick en ny blöja och mat, det var bara när han fick vara i Marias famn som han blev tyst =)
Shoppade lite våriga kökshanddukar och en filt i tivolitemat från Lagerhaus bland annat.
Sedan tog vi en sväng in på Polarn & Pyret där jag köpte den söta lilla overallen med elefanter som jag suktat efter på nätet... så himla söt!!! Hittade även en pyjamas med katter som han får växa in i.
Erbjudandet de hade var köp minst 3 plagg och få 20% på köpet, så jag var tvungen att hitta något mer.
Hade spanat in en gubbkeps i jeanstyg, men de hade den bara i så stor storlek att den säkert inte kommer passa förrän efter sommaren, så då fick det bli två par blå sockor istället med de vita basränderna.
Av Maria, Daniel och Leon fick Oliver dessutom en present, en söt overall/pyjamas med en massa färgglada, tokiga djur, tusen tack för den!

Vi avslutade shoppingen med lunch på Ingelsta Kalkon.
Var ingen vidare action där må jag säga. Tre expediter i delikatessdisken, men ingen på lunchsidan bara för att vi var tidiga, men till slut fick vi mat i alla fall.
Ralf gav ut världens glädjetjut när mamma Sofie tog fram en miniyoghurt som efterrätt.... oj vad glad han blev den lille sötmumriken. Annars är nog hans högsta nöje just nu att kasta saker på golvet - till mammas förtret =)

På vägen hem stannade vi till hos Susanne och Boutique Sandra i Mölndals centrum.
Givetvis lyckades jag tajma in precis då det kom flera storkunder på samma gång, så vi hann inte prata så mycket. Men hon fick en glimpt av Oliver i alla fall och jag fick spanat in lite fint i affären, speciellt en benvit tunika/blus från Hunky Dory. Mycket fin - i alla fall på galgen =)
Tog även en snabbis ner om Blomstermakarna och hann precis säga hej till Marie innan hon stack ut och bytte några ord med Linda, samt shoppade med mig ett fång vackra tulpaner i orange/aprikos färg.
De luktar himmelskt!!

Dagens shopping till lilleman:

Från Polarn & Pyret.


Presenten från familjen Åkfors.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback