Trimmad häck

Nu jäklar, är häcken trimmad.
P gick lite tidigare från jobbet idag och hjälpe mig att bunta ihop allt klipp från träden igår.
Sedan tog han Oliver medan jag gick loss på thujahäcken på baksidan.
Klippte så mycket jag kunde och nådde, den är nämligen apbred och grannen bak som numera är avflyttade klippte inte på nåt av de tre åren de bodde där.
Så för två år sedan låg P mer eller mindre i häcken med förlängd tigersåg och sågade av de värsta topparna så att den inte skulle se helt för jävlig ut.

Nu har vi nya grannar på andra sidan häcken, så jag gick dit och skämtade lite om vår gemensamma vårdnad och att det var dags att klippa den inom typ två veckor, annars inte förrän till senhösten och då måste vi ha en tråkig och ful häck hela denna sommaren också.
Så jag hoppas att de klipper. Har erbjudit dem att låna sågen för att kapa de tjockaste stammarna ifall de inte hade nåt bra verktyg själva.
Å andra sidan erbjöd jag de gamla grannarna att jag kunde klippa ÅT dem om jag bara kunde stå på deras tomt och ta ström från dem, men det har jag ju inte riktigt tid med nu när vi har en liten.
Nåja, den ser hyfsad ut från vårt håll i alla fall bortsett från tuppkammen bak då...

Förutom det har jag och Oliver varit ute på en långpromenad.
Nästan sju kilometer blev det i blåsten. Gött!
Längtar till jag kan börja jogga lite nån kväll då och då när P är hemma och kan ha lite ensamvårdnad om Oliver en timme mellan matningarna.

Imorgon skulle vi egentligen hälsat på Åse och lille Albin i Bollebygd, men Albin var snorig, grönsnorig, så Åse rekommenderade oss att inte dyka upp.
Vi bokade om till fredag efter påsk istället, så hoppas vi att alla är friska och krya då =)
Istället blir det fika med Becca och Wille i Landvetter.
Kanske in en sväng om jobbet på vägen också eftersom de har utförsäljning av prover, hej nya disktrasor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback