Gårdagens spelning på Mothers Freak

Spelningen gick kanon och det var rätt mycket folk trots att vi spelade tidigt.
Och det högsta betyget var väl att nästan alla som stod där från början stannade kvar hela giget igenom + att vi fick sålt alla utom en demo av dem vi hade med oss dit... ca 30 stycken - SUPERBRA!!!
Det dåliga var att jag inte hörde mig själv alls på scen. Normalt gör det inte mig så mycket, men numera har vi ett par låtar med partier där det bara är bas och trummor och flera gånger trodde jag att jag glömt vrida på volymratten på basen och det var jobbigt. Men utåt lät det tydligen bra och det är juhuvudsaken ha ha.

De andra banden var också ruskigt bra. Skoj med så många bra band på en och samma kväll.
Så på det hela taget var det ett riktigt lyckat arrangemang.
Synd bara att det alltid skall finnas de som skall sabba. Tydligen hade det blivit lite bråk, någon hade blivit knuffad och fallit så olyckligt att han spräckte pannan så ambulansen fick komma.
Då blev det tydligen mer gruff och prat om hämnd så när vi gick vid halv tre stod det tre polisbilar utanför =(
Så presidenten på klubben var lite ledsen över att det inte splts mer förköpsbiljetter för då brukade det mest komma såna som var genuint intresserad av musiken och inte bara var dör för att supa.

Efter att ha lämnat Tommy och svängt förbi lokalen med min bas och hämtat nya demos att fixa omslag till var vi väl hemma runt halv fyra. Då hade jag inte ätit sedan typ halv sju, men det fanns inget öppet på vägen hem, så det fick bli ett kex och bums i säng.

Om en vecka är det dags igen!!! Då på Diamond Dogs på Avenyn i Göttelaborg... så kom dit!!!

Kommentarer
Postat av: Olafmargrete

Great site!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback