Dagens mat (gårdagens)
Frukost: En tallrik havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk, två rostade bröd med marmelad och ost.
Mellanmål efter träning: 3 dl proteindryck.
Lunch: Sallad, med pesto, oliver och tzatziki, tre kex med brieost.
Middag: Grekist mat på Paros Taverna, tzatziki, auberginedip med vitlök, kycklingfilé fylld med feta och soltorkade tomater med ruccolasallad och friterade potatisskivor.
Desert: Baklava med glass.
Snacks: En liten påse lösgodis.
Mellanmål efter träning: 3 dl proteindryck.
Lunch: Sallad, med pesto, oliver och tzatziki, tre kex med brieost.
Middag: Grekist mat på Paros Taverna, tzatziki, auberginedip med vitlök, kycklingfilé fylld med feta och soltorkade tomater med ruccolasallad och friterade potatisskivor.
Desert: Baklava med glass.
Snacks: En liten påse lösgodis.
Kommentarer
Trackback