Gubbe med otur.

Ibland tror jag Patrik har rätt, han har mer otur än andra.
Alla tekniska prylar krpnglar alltid, men när de kommer in på reparation hittar de aldrig några fel och så hem igen där det krånglar direkt.

Idag tog han hojen till tandläkarn i Borås.
De satte in en provisorisk krona till en tand i underkäken.
Det är väl femte tanden de gör detta på och hitills har två lossnat av de provisoriska så han fått åka extravändor för att få fast dem i väntan på den riktiga tanden.
På väg hem åkta han via Allum för att byta in tv-spel på Game, men de spelen han skulle ha var slut.
Han kom hem frusen som tusan efter hojåkningen i dagens kalla väder, skulle spela lite gitarr och då vart det strömavbrott.
Sedan skulle vi bränna de två låtar vi skall ha under vigselceremonin från cd, då är den låten vi skall ha den enda som inte går att rippa ner från cd'n. Vad är oddsen?
Sedan när han sitter i godan ro trillar tanden de satt dit idag ut... då åt han bara varma koppen efter plågis, han har alltså inte ens tuggat med tanden och har nu ett fult hål i underkäken som syns när han ler och vi gifter oss om två dagar.

Behöver jag säga att Patriks humlr inte är på topp?
Vi får ringa plågis imorgon och se om de har en jourtid, så får de fan limma lite bättre även om det blir bökigare för dem att få bort den provisoriska kronan då den riktiga kommit från labbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback