FUSTRA Dag 24 - 6 dagar kvar
Träning:
Blev ett intervallpass idag med.
5 minuters uppvärmning, 40 minuters löpning 7,42 kilometer.
Avslutade med 15 minuters funktionell styrka för hela kroppen utan vila mellan övningarna.
------------------
Dagens matintag
Frukost:
3 dl lättyoghurt med 50 gram müsli.
Mellanmål:
En halv surdegsmacka med smör och en skiva ost + 4 msk minikeso med kanel.
Lunch:
Bulgur med kalkonfärssås + en skiva knäcke med lite smör.
Mellanmål:
En liten semla utan grädde (en kollega bjöd på spontanfika och jag som t.o.m. drömt om semlor inatt kunde inte stå emot) + en apelsin.
Middag:
Ugnsstekt kalkon, kokta grönsaker, fem oliver och 3 msk sås på turkiskt lättyoghurt och lite chilisås.
Snack:
Ca 10 gram mörk choklad.
Blev ett intervallpass idag med.
5 minuters uppvärmning, 40 minuters löpning 7,42 kilometer.
Avslutade med 15 minuters funktionell styrka för hela kroppen utan vila mellan övningarna.
------------------
Dagens matintag
Frukost:
3 dl lättyoghurt med 50 gram müsli.
Mellanmål:
En halv surdegsmacka med smör och en skiva ost + 4 msk minikeso med kanel.
Lunch:
Bulgur med kalkonfärssås + en skiva knäcke med lite smör.
Mellanmål:
En liten semla utan grädde (en kollega bjöd på spontanfika och jag som t.o.m. drömt om semlor inatt kunde inte stå emot) + en apelsin.
Middag:
Ugnsstekt kalkon, kokta grönsaker, fem oliver och 3 msk sås på turkiskt lättyoghurt och lite chilisås.
Snack:
Ca 10 gram mörk choklad.
Kommentarer
Trackback