Helt slut

Nu börjar energin tryta.
Inatt var ingen bra natt.
Sista kvällsmatningen var vid elva och jag kom i säng strax efter halv tolv när vi var klara.
Sedan vaknade Oliver igen vid tvåtiden och ville ha mat, då fick han både bröstet och extra på flaska.
Var i säng igen strax efter tre.
Sedan vaknade den lille mannen igen kvart över fem och matades fram tills att pappa gick upp tio över sex, men var fortfarande inte helt nöjd.
Han var dock väldigt glad och låg och gurglade och log i sängen så mammans dåliga humör försvann.
Så där lekte vi lite fram tills klockan var halv åtta.
Sedan tyckte jag att vi nog kunde försöka sova lite till, så jag lade mig ner och ammade liggande och fick sova nån timme innan det var dags att gå upp.

Då satt jag och ammade till två avsnitt av SATC - typ en timme, men han var fortfarande inte nöjd.
Mjölken finns där för det kommer direkt så fort jag klämmer lite på bröstet, men han somnar av hela tiden och suger inte speciellt effektivt.
Så det fick tills slut bli lite flaska i alla fall, så nu har jag bröst som spänner för att det finns för mycket mjölk i dem istället. Suck!!
Hoppas verkligen att han växer till sig och klarar att suga bättre inom kort, annars får jag se hur jag gör med amningen.
Men jag vill inte bara ge upp nu när jag redan lagt så mycket energi och kämpat för att få det att fungera såpass bra som det gör nu.
För 4-5 timmars sömn per natt i snitt dessutom på två pass är inget som funkar hur länge som helst.

Någon som har liknande erfarenhet??

Kommentarer
Postat av: Lotta

Så har det varit med alla 3 mina :) man kan försöka putta eller störa dom lite om dom somnar för fort då äter dom oftast lite till. Man får släppa allt annat och se till o sova när barnet sover även om det står massa disk överallt o.s.v

är det nåt du undrar eller vill fråga eller bara prata så ring sötis!!



//Lotta

2012-02-29 @ 14:42:29
Postat av: Lotta

Just det kan tipsa om Gripe Water som finns på English shop ( prinsgatan tror jag) gör underverk för små gasiga magar man kan använda det från dom är 1 månad :))

2012-02-29 @ 14:47:52
Postat av: Jill

Jupp, så har jag det alltså sen kvällsamning och typ vid två och fem. Jag liggammar för att få så mkt sömn som möjligt, sen bär jag in henne i hennes rum när hon somnat om.

2012-02-29 @ 17:58:57
Postat av: Anonym

Min stora tös va inte alls intresserad av att äta utan somnade hela tiden och vi kämpade och kämpade för att hålla henne vaken när hon skulle äta, hon gick ju inte upp i vikt. Ett tips kan va att klä av tex byxor när han börjar somna i maten, det tipset fick vi, att böka lite helt enkelt, killa i handflatan skulle dessutom stimulera sugreflexen sa de. För oss funkade dock inget av tipsen så hon fick börja med ersättning vid 1 mån

2012-02-29 @ 18:44:19
Postat av: Emma

Glömde skriva att det va Emma som skrev:)

2012-02-29 @ 18:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback