Storm

Usch vad det har blåst idag.
Det har varit soligt och fint, men jag pallade faktiskt inte att gå ut i snålblåsten, så jag och Oliver har hängt inomhus hela dagen.
Han har haft lite konstigt humör idag. Från att vara fullständigt nöjd och i full färd med att äta vid bröstet har han helt plötsligt börjat storgråta i typ 3 sekunder, för att sedan fortsätta äta igen.
Detta inträffade flera gånger på raken och samma sak när han låg och sov brevid mig i sängen imorse ett par gånger.
Annars har det varit lite gnälligare, så jag misstänker att utvecklingsperiod två är på ingång.
Bara att stålsätta sig för lite mer kläng och gnäll helt enkelt =)

Men denna perioden kommer bli kul.
Han kommer upptäcka och utforska sina händer och fötter och vidga sina vyer =)
Man ser redan nu att han är väldigt nyfiken på vad som finns runtomkring honom.
När man tar upp honom på axeln för att rapa honom tittar han storögt antingen på de svarta blommorna på tapetens vita botten, eller snett upp mot takfönstret, eller på kvällen mot lamporna som är tända.
När vi byter på honom är både lampan kul och den hängande pandadräkten ovanför honom som jag brukar gunga lite på. (har ännu inte fixat en mobil över skötbädden, men det kanske inte behövs?)

Det röda i ögat var mycket mindre rött idag och på mycket mindre yta, så jag behöver nog inte oroa mig eller kontakta vårdcentralen. Kan ju fråga sköterskan på bvc när vi är där på fredag om vad som kan ha orsakat det.

Imorgon kan man logga in med e-legitimation och se om man får skatteåterbäring eller inte, så håll tummarna för att vi får tillbaks ungefär samma som förra året på huslån och pensionssparande mm, så kanske man har råd både med en liten roadtrip i Sverige på semestern + spara in lite föräldradagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback