Besök i Mölndal och i stan

Idag for vi till Mölndal för att hälsa på Patriks farmor. Innan dess stannade vi till på Mölndals centrum för att köpa med oss blommor. Då passade vi även på att hälsa på Susanne i butiken. Hade då turen att hitta en fin röd jumper på rea + ett svart bälte med nitar som jag köpte för en del av det presentkort jag fick när jag hjälpte till med make up vid en modevisning.

Sedan vidare till Fässbergshemmet och Vera. Hon blev så glad att vi kom och väldigt överraskad. Oliver är ju ett år äldre än sist de sågs nu :) Nu håller vi tummarna för att hon får ett permanent boende där som hon gärna ville.

Efter det åkte vi till Bilia i Eklanda där vi kollade och provsatt en Ford. Vi har ju tänkt att ev byta in Volvon mot något nyare när hojarna är sålda och en S-Max kan mycket väl vara en kandidat. Stort lastutrymme hade den i alla fall :) Kan ju vara bra ifall det blir ett syskon till oliven framöver.

Sist av allt åkte vi till åhlens. Vi shoppade present till Ralf som fyller två om två veckor. Oliver fick en ziptröja och ett par coola badshorts med plastad innerbyxa samt en ny vällingflaska och lite uteleksaker nu när vädret är lite goare. Han var väldigt glad över vagnen med saker som testades så fort vi kom hem. Vi köpte även två resväskor så att vi har egna. Vi har ju lånat mammas och pappas, men denna gången åker vi ju tillsammans så då blir det svårare!

Väl hemma blev det lite mer rensning i landet tills regnet kom. Då bytte Patrik lås i ytterdörren istället.
Snart dags att natta lillen, sedan blir det go mat och film i soffan och slappt resten av kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback