Vår nyårsafton

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, då våra vänner vi skulle firat med fick lämna återbud pga sjukdom, men det blev väldigt bra ändå!

Vi startade tidigt med middag. Redan vid fem åt vi förrätt som bestod av gubbröra med rökt lax och vitlöksbröd. Till detta öppnade vi champagnen vi fick av mamma och pappa när Oliver föddes. Gula änkan. Mycket gott!

Sedan spelade vi lite spel tills O vaknade och fick middag. Efter det åt vi varmrätt; entrecote med pepparsås. Till den en väldigt gräddig potatisgratäng toppad med västerbottenost. Till detta drack vi rött vin. Smask!

När vår nattsuddande son äntligen somnat närmre halv tio åt vi desert; marängsuisse med banan, marshmallows och nonstop. Och så delade vi på en julcider.

När klockan närmade sig tolv gick vi över till grannen eftersom regnet inte inbjöd till firande ute på gatan. Så inne i värmen skålade vi med hela klanen och snackade skit en halvtimme in på det nya året innan Oliver gjorde sig påmind i babymonitorn. Han var nog orolig av alla smällar och hade vaknat.

En lugn och väldigt mysig nyårsafton blev det även i år och mätta blev vi :)

God fortsättning på 2013 önskar jag er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback