En knökat Liseberg

I onsdags var vi på Liseberg hela familjen.
Vädret lovade lite lägre temperaturer, men ändå sol.
Perfekt tyckte vi - och alla andra för där var hur mycket folk som helst och kötiderna var lååånga även på barnattraktionerna.
Vi lyckades i alla fall sammanstråla med Olivers kompis Melvin vid farfarsbilarna så de fick åka en grej tillsammans innan vi gick åt varsitt håll. Två mycket glada pojkar var det som kom ur den rosa bilen...
 
Igeeeeen!!!
 
Vi gick in genom entrén mot Mölndal och där var inte någon alls, men vi hade ju sett köerna framför huvudentrén så vi var ju förberedda. Passade på att ta ett varv i Fisketuren precis när vi kom in.
Oliver gillade den väldigt mycket eftersom den snurrade ganska så fort =)
Vinkar till mamma från båten.
 
Weeeeeee!!!!
 
Sedan fick även jag åka. Flygis blev det och vi fick det gröna planet som Oliver spanat in.
Oj vad han tjöt under resans gång och var glad över att flyga flygplan =)
 
Vi träffade även på en Lisebergskanin. Men det var nästan så att Oliver inte hann få en kram för att det var så många vuxna som skulle fram och krama kaninen. Vi fick ropa till att det fanns en till liten kille som ville kramas, men då stod kaninen upp så det blev inte lika gosigt som när vi först hittade till kaninen =(
Nåja, vi hinner nog krama fler kaniner de kommande åren. Förra året var han mest rädd för dem.
Mysigt när kaninen satt ner så de små barnen nådde att krama ordentligt.
 
Till slut var det Olivers tur.
 
Jag och Rasmus kollade in amningsrummet en stund medan killarna åkte Hoppalång.
Liten man har lite svårt att koncentrera sig på att äta när det händer saker runtomkring, redan. Nyfiken lite herre det där! Men han var glad hela besöket igenom och inget skrik alls faktiskt! Skönt!
Glad kille i vagnen!
 
Till sist efter att vi ätit våfflor med sylt och glass bredvid ett trevligt par från Dalarna var det dags att börja bege sig hemåt. På vägen genom parken spelade vi på ett par chokladhjul men ingen vinst denna gång.
Nu satsar vi på ett nytt och sista sommarbesök nån fredag när folk börjat jobba igen och hoppas på lite kortare köer då!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback