Lugna veckan startar med magsjuka

Min första vilovecka startade inte riktigt så lugnt som jag hoppats.
Oliver kräktes i lördags eftermiddag men visade därefter inte upp några symptom alls på magsjuka så vi trodde det var nåt tillfälligt p.g.a ngt han ätit, men så inatt hade han spytt ner sig och sängen stackarn.
Så det blev att vara hemma med barn för mig och P idag i intervaller.
Jag stack iväg så tidigt jag kunde till jobbet för att städa av mitt skrivbord och lämna in datorn samt säga hej då till de som var på kontoret och såklart lämna sjukintygen till min chef.
Kändes konstigt att plocka undan och veta att man inte skall vara tillbaks på plats förrän om ca 16 månader.
 
Sedan hem igen och försökte passa på att vila lite innan P var tvungen att åka in till tandläkaren på akuttid han fått då hans provisoriska brygga han fick i förra veckan lossnade precis när vi skulle in och bada i lördags =/
Jävla skit med hans dåliga tänder som till stor del beror på fel i näsan som trots en operation inte gjort andningsvägarna fria.
Precis efter att han åkt började Oliver ta sig för örat upprepade gånger och ojade sig och grät, så vi tog bilen ner till VC för att kolla upp eventuell öroninflammation som grädde på moset, men fick bara till svar att så små barn ger man bara alvedon och nässpray ifall det inte rinner vätska ur öronen.
Väl hemma igen var han otröstlig länge och jag fick bära runt på honom vilket inte var speciellt skönt för min foglossning, men till slut lugnade han sig och vi slappade i soffan till Pippi tills P kom hem igen.
 
Så nu skall jag äntligen sträcka ut mig i sängen ett tag innan det är dags för kvällsmat och nattning av oliven.
Så håller vi tummarna för att det var sista kräknatten och att han börjar dricka lite mer vätska.
Vi har testat att göra egen isglass då vanlig saft inte verkade vara en hit alls.
Inte SÅ lugn dag som jag hoppats på med andra ord.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback